Textures aromàtiques i gustatives: sentir, crear, compartir

Proposta d'indagació creativa i vivencial sobre el sentir, les seves formes i textures. Una invitació a endinsar-nos en una escolta profunda i en un diàleg creatiu amb el cos i els elements de la natura, tot inspirant-nos a través dels 5 sentits.

Propuesta de indagación creativa y vivencial sobre el sentir, sus formas y texturas. Una invitación a adentrarnos en una escucha profunda y en un diálogo creativo con el cuerpo y los elementos de la naturaleza, inspirándonos a través de los 5 sentidos.

14 de Maig: Textures visuals i tàctils
28 de maig: Textures sonores
11 de juny: Textures aromàtiques i gustatives

 

Preu  50 € 1 taller / 100€ 3 tallers

Més informació a:

669677504
@annacornetauge
annacornetauge@gmail.com

 

Sobre la facilitadora (Anna Cornet Augé):

Inquieta des de sempre per la interioritat i el desenvolupament humà, per la diversitat que ens habita i la complexitat de les relacions humanes. Inicia el camí professional per la Sociologia i l’Antropologia Social buscant preguntes i propostes que ajudin a enfilar una millor convivència i comprensió de la diversitat cultural, de les seves dinàmiques d’integració i inclusió.

D’aquí neixen projectes d’educació a la ciutadania i de cultura de la pau amb l’objectiu de prevenir la violència i sensibilitzar sobre la importància de l’escolta, la confiança, el diàleg i la consciència de les emocions per a poder abordar millor el conflicte en contextos educatius, penitenciaris i comunitaris a Catalunya, França i Itàlia. En aquest caminar es va dibuixant un profund interès per les dinàmiques de grup, l’aprenentatge col·laboratiu, participatiu i experiencial, i el suport mutu.

Després de 12 anys d’experiència en el tercer sector com a pedagoga comunitària, s’introdueix en el món de les arts expressives i la creativitat com a intenció i mitjà per a la consciència personal i l’aprenentatge existencial amb el primer any del Màster de Arteterapia Transdisciplinaria y Desarrollo Humano de IATBA.

Aquest caminar la submergeix en una proposta de treball més profund sobre la vulnerabilitat i potencialitat que ens habita, el reconeixement dels anhels i neguits de viure, i recobrar la capacitat de respondre activament i creativament en el nostre caminar. Aquest sentit s’amplifica encara més amb el postgrau ALAS – Cuerpo y Arte que està cursant actualment, i també amb la formació de Facilitadora de Ritus de Pas (Escuela Ritos de Paso de Mèxic). En aquí aprofundeix en la importància de donar espai, escoltar, cuidar i acompanyar els moments de canvis vitals per a un millor aprenentatge vital i benestar emocional.

Textures aromàtiques i gustatives: sentir, crear, compartir